Atakum Belediyesi yardımı da eline yüzüne bulaştırdı

Atakum Belediyesi yardımı da eline yüzüne bulaştırdı

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı tarafından, Atakum Belediyesi ve Cemil Deveci'ye deprem organizasyonu yapamadığına dair eleştiri geldi.

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada;

''Atakum halkı  omuz omuza olup sosyal sorumluluk projesini örnek bir dayanılma ile sürdürüyorlar . Organizasyonunu Atakum Belediyesi'nin üstlendiği onlarca Tır malzeme gönderildiğine bir Atakumlu olarak gururla takip ettik .Ancak Hükümetin organizasyon eksikliğini eleştirirken tamamen Atakum halkının üstün gayretleri ile ortaya çıkmış olan , " PR " yapmak pahasına organizasyonu kendisine mael etmeye çalışan, Atakum Belediyesi ve Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin, eline yüzüne bulaştırmasını da takip ediyoruz. Organizasyon yok , karşıda karşılayan yok , bir dernek aracılığı yok , karşılayan yok , gönderilen yardım kolilerinin nereye gittiğini bilen yok .Yeniden Refah Partisi olarak, afetin başladığı saatten itibaren Genel Merkezimizde kriz masası kurulup 81 il 930 ilçe ve belde başkanlıkları koordinasyonları ile 10 ilde ya Selamet derneği ile bizzat aş evi açıp sıcak yemek dağıtımı , yada toplanan yardım kolilerini tırlar ile afet bölgesindeki il başkanlıklarımız ile tüm afet zedelere dağıtılmasının, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı ve teşkilatı yardımları ile dağıtımını yapmaya gayret gösteriyoruz .

Atakum Belediyesi yardımı da eline yüzüne bulaştırdı

Atakum Belediye Başkanımız Cemil Deveci'ye tavsiyemiz, Atakum halkının malına burada sahip çıkamadığınızı görüyoruz . Afetzedelere gönderilen Atakum halkının yardımlarına sahip çıkmayı becerin lütfen . Bunu sizden bir Atakumlu olarak bekliyoruz '' denildi.