VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun seferberliğe destek verdi!

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun seferberliğe destek verdi!

Türkiye 7'sinden 77'sine deprem bölgesine yardım için koşturuyor. VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun depremzedeler için hayati önem taşıyan ihtiyaç malzemelerinden oluşan iki TIR ve bir minibüs dolusu yardım malzemesi ve özel ekibiyle birlikte deprem bölgesine gidiyor.

Hastane yönetimi ve çalışanlarının gayretleri ile toplanan iki TIR ve bir minibüsten oluşan yardım malzemelerinin deprem bölgesine ulaştırılmasının ardından, VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan ve hastane çalışanları deprem bölgesinde afetzedeler için mutfak kuracak.

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun seferberliğe destek verdi!
Adıyaman ve Elbistan'a gidecek


VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun tarafından depremzedelere ulaştırılmak üzere hastane çalışanlarının topladığı iki TIR ve bir minibüs dolusu yardım malzemesi ve sahra mutfak erzakları sabahın erken saatlerinden itibaren oluşturulan özel ekip ile birlikte deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıkacak. Tırlar Adıyaman ve Elbistan'a gidecek.


Afetzedeler için mutfak kuracaklar


Türkiye deprem bölgesindeki mağdurların yarasını sarmaya ve yaşadıkları acıyı en aza indirmek için adeta tek yürek oldu. VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun iki TIR ve bir minibüs dolusu yardım malzemesini oluşturduğu özel ekibiyle birlikte deprem bölgesine ulaştırarak ayrıca burada mutfak kuracak. Çocuk bezi, mama, kışlık kıyafetler, yatak, yorgan, kuru gıda, iki hafta yetecek kadar iki çadırlık yemek ve yemekhane malzemelerinden oluşan TIR'lar AFAD koordinasyonunda sabahın ilk saatlerinde deprem bölgesine sevk edilecek. Deprem bölgesine ulaşan ekip afetzedeler için mutfağı ise yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıktan hemen sonra kuracak.

VM Medical Park Samsun ve Liv Hospital Samsun seferberliğe destek verdi!
VM Medical Park Samsun Hastanesi ve Liv Hospital Samsun seferberlik başlattı


Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yurdun dört bir yanından yardım seferberliği başlatıldı. 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından ülke genelinde vatandaşlar ekranlardan deprem bölgesindeki felaketin boyutlarını öğrendikçe elinden geleni yapmaya çalışıyor. Kamu kurum ve kuruluşlarından özel teşebbüslere kadar bütün bireylerin yardım için koştuğu Türkiye adeta tek yürek oldu. Samsun'da olduğu gibi kimi çocukların kumbarasındaki parasını, kiminin okul harçlığını afetzedeler için yardım merkezlerine teslim ettiği Türkiye'de, Samsun'daki iki hastanenin deprem bölgesindeki afetzedelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak topladığı malzemelerinden oluşan iki TIR ve bir minibüs ayrıca oluşturulan özel ekip ile birlikte sabah saatlerinde bölgeye hareket edecek.