Samsun'da güldüren görüntü

Samsun'da güldüren görüntü

Çizgi filmleri aratmayan görüntüler görenlerin ilgisini çekti. Piyasada 'Gel Gel Balon Adam' diye bilinen ve reklam amacıyla kullanılan balonun hareketleri Samsun'da görenleri güldürdü. Balon, gel gel hareketleri yerine bu kez başka hareketler yapınca olağanüstü ilgi uyandırdı.

Günümüzde en çok tercih edilen 3D reklam ürünlerinden birisi olan el sallayan gel gel balonunun hareketleri Samsun'da görenleri tebessüm ettirdi. Balon, gel gel hareketleri yerine bu kez başka hareketler yapınca olağanüstü ilgi uyandırdı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda bir iş yerinin önünde reklam amaçlı olarak kullanılan gel gel balonunun ilginç hareketleri çevrede gülümsemeleri neden oldu. Rüzgarın etkisiyle geriye dönüp yanındaki boş pikabın boş kasasına eğilerek, gayretli bir şekilde bir şey yaptığı izlenimi veren gel gel balon, bu hareketleri ile çevredekilerin gülümsemelerine neden oldu. "Biz onu hep bizlere el sallarken gördük, daha önce böyle iş yaparken görmemiştik" şeklinde konuşan vatandaşlar gülüşmelere neden oldu.

Teknik olarak böyle bir iş için kodlanmayan ancak, bir kamyonetin arkasında bir insanın yapabileceği hareketleri anımsatan görüntüler işte böyle hafızalarda yer etti.

SAMSUNSONHABER - ÖZEL HABER