Başsavcı Kılıç gazeteciler gününü kutladı

Başsavcı Kılıç gazeteciler gününü kutladı

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Samsunlu gazetecilerin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik etti.

19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti'nde gazetecilerle bir araya gelen Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, gazetecilerle yaptığı sohbette, Samsun'un basın açısından şanslı olduğunu ve bu yönüyle güçlü bir şehir olduğunu kaydetti. Samsun'da çok sayıda basın mensubu arkadaşımız çalışıyor" diyen Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Kılıç, "Bu durumdan oldukça memnuniyet duyuyoruz. Bu bakımdan her bir gazeteci arkadaşımıza meslek hayatlarında başarılı çalışmalar diliyorum. Bu vesile ile çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ederim" dedi.

Gazeteciliğin dördüncü güç kuvvetinde olduğunu dile getiren Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç, gazetecilerin bu yönüyle son derece önemli ve ciddi bir görev üstlendiklerini hatırlatarak, işini iyi yapan bir gazetecinin ülkemiz açısından değerli bir hizmet verdiğini söyledi.

19 Mayıs Gazateciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır ise, Başsavcı Mehmet Sabri Kılıç'ın ziyaretinden ve tebriklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine teşekkür etti.

İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebubekir Ayrancı ve Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü Mustafa Bayraktar da Başsavcı Kılıç'a eşlik etti.