OMÜ'lü öğrenciler böcekli yemekleri sosyal medyadan paylaştı

OMÜ'lü öğrenciler böcekli yemekleri sosyal medyadan paylaştı

Samsun'da KYK Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde yemeklerden zehirlendikleri gerekçesiyle yurdun bahçesinde eylem yapmışlardı. Öğrenciler şimdi de yemeklerden çıkan böcekler iddiasıyla konuyu sosyal medyaya taşıdılar.

Samsun'da KYK Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrenciler, geçtiğimiz günlerde yemekhane ve kantindeki yiyeceklerin hijyenik olamadığını iddia ederek yurdun bahçesinde toplanarak eylem yapmışlardı.

Yemeklerin içerisinden bazı yabancı maddeler ve böcekler çıktığını da iddia eden öğrenciler bu yemeklerden zehirlendiklerini de iddia etmişlerdi.

OMÜ'lü öğrenciler böcekli yemekleri sosyal medyadan paylaştı

Olayın ardından Samsun Valiliği konu hakkında yaptığı açıklamada, 'KYK Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdundaki Yemekhane ve Kantin İşletmesi belirli aralıklarla denetlenmektedir. Son iki ay içerisinde 11 Kasım 2022 ve 23 Aralık 2022 tarihlerinde denetlenmiş olup, bu denetimlerde herhangi bir eksiklik ve aksaklık tespit edilmemiştir" ifadelerini kullandı.

Ancak öğrenciler şimdi de Samsun Valiliği'nin açıklamasının ardından yaptıkları sosyal medya paylaşımları ile yemeklerden çıkan böceklerin fotoğraflarını yayınladılar. Söz konusu iddiaların yer aldığı paylaşımlarda çeşitli böcek ve kurtların yemeklerin içinde olduğu görülüyor.

Yemek Firması Nurettin Canikli'nin kardeşine ait iddiası!

Öte yandan KYK Karadeniz Erkek Öğrenci Yurdu'na yemek sağlayan firmanın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milli Savunma Eski Bakanı Nurettin Canikli'nin kardeşine ait olduğu iddia edildi.