Samsunspor - Adanaspor: 55. RANDEVU!

Samsunspor - Adanaspor: 55. RANDEVU!

Samsunspor, ligin ilk devresini Adanaspor maçı ile tamamlayacak? İki takım arasında daha önce oynanan 54 karşılaşmada Yılport Samsunspor 19, Adanaspor ise 20 kez kazandı. 15 maç ise berabere sonuçlandı. Samsun'da oynanan mücadelelerde ise Kırmızı-Beyazlıların bariz üstünlüğü bulunuyor.

İlk yarı bu hafta bitiyor

Spor Toto Birinci Ligi'nde ilk yarısı bu hafta oynanacak müsabakalarla sona erecek. Samsunspor, devrenin kapanış maçında evinde Adanaspor'u konuk edecek. Yılport Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumu'ndaki mücadelelerde rakibini 14 kez mağlup ederken. Turuncu-Beyazlılar ise sadece 3 maç kazanabildi. 10 mücadelede ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Devreye Mutlu Girmek İstiyoruz

Kırmızı-Beyazlıların deneyimli çalıştırıcısı Hüseyin Eroğlu, yarın akşam oynayacakları Adanaspor maçının zorluk derecesinin son derece yüksek olduğunu söyledi. Rakiplerinin alt sıralardan kurtulmak, kendilerinin de Süper Lig iddialarını sürdürmek istediğini belirten Hüseyin Eroğlu, "İki takım da kazanmak için sahaya çıkacak. Biz taraftarlarımızın da desteği ile 3 puanın sahibi olmak ve devre arasına mutlu girmek istiyoruz. Bunu başaracağımıza da yürekten inanıyorum" dedi.