Samsun'daki tır kuyruklarından şoförler de mağdur

Samsun'daki tır kuyruklarından şoförler de mağdur

Samsunport Limanı'ndaki yoğunluk nedeniyle Samsun'da oluşan uzun tır kuyruklarından, 24 saattir kuyrukta bekleyen şoförler de mağdur.

Samsunport Limanı'ndaki yoğunluk nedeniyle Samsun'da meydana gelen uzun tır kuyrukları şehir trafiğinde oluşturduğu karmaşanın yanı sıra, günlerdir kuyrukta beklediklerini söyleyen tır şoförlerini de rahat etti. Karadeniz'de etkili olduğu belirtilen fırtına ve yaklaşan Noel tatili nedeniyle limana giriş yapan gemilerin sayısının azlığı nedeniyle oluşan uzun tır kuyrukları şoförleri de bezdirdi.

Samsun-Ankara yolu üzerinde meydana gelen yaklaşık 15 kilometrelik tır kuyruğu Samsun'da gündem oldu. Oluşan tır kuyruğu zaman zaman şehir trafiğini altüst etti. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, Ankara yolundan Liman Kavşağı'na kadar geçiş güzergahları belirleyerek duruma müdahale etti. Ancak birkaç gündür oluşan kilometrelerce tır kuyruğu Samsun'u olduğu kadar tır şoförlerini de bezdirdi.

Samsun'daki tır kuyruklarından şoförler de rahatsız

"24 saattir kuyruktayız, daha ne kadar süreceği belli değil"

Daha önce Samsun'da böyle bir durumla karşılaşmadıklarını söyleyen tır şoförleri, Samsunsonhaber'e yaptıkları açıklamada, 24 saattir kuyrukta beklediklerini buna rağmen kuyruğun bitecek gibi olmadığını ve limanda olağanüstü bir yoğunluk yaşandığını belirtiyor. Her an kuyruğu takip etme endişesi ile tuvalet ve yiyecek ihtiyaçlarını gideremediklerini söyleyen tır şoförleri biran önce her şeyin normale dönmesini istiyor.

 

Samsun'daki tır kuyruklarından şoförler de rahatsız

Samsun'daki tır kuyruklarından şoförler de rahatsız