Hasan Aksoy: 'Akşener Samsun'a ayrı bir önem veriyor'

Hasan Aksoy: 'Akşener Samsun'a ayrı bir önem veriyor'

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in Samsun'a ayrı bir önem verdiğini açıkladı. Aksoy, 2023 seçimlerinde milli mücadelenin başladığı şehir Samsun'da kazanılacak zaferin Meral Akşener için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

İYİ Parti il kongrelerinin bütün illerde yapılacağı tarihlerin belirlendiğini belirten İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, Genel Başkan Meral Akşener'in 8-9 ildeki kongreye katılım sağlayacağını Samsun'un da bunlardan birisi olduğunu açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, Samsunsonhaber'e yaptığı açıklamada; "İlk kongre, 11 Ocak tarihinde Afyonkarahisar'da yapıldı. Ülke genelinde il kongrelerimizi tamamlayarak biran önce 2023 seçimleri için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza ve hazırlıklarımıza konsantre olacağız. Bildiğiniz gibi Samsun'da ilçe kongrelerimizi kardeşlik havası içinde başarılı bir biçimde gerçekleştirdik. Aynı şekilde il kongremizin de tamamlanacağız" dedi.

Hasan Aksoy: 'Akşener Samsun'a ayrı bir önem veriyor'

6'lı masa Türkiye'nin umudu

İl kongresinin 28 Ocak'ta yapılacağını ve kendisinin de aday olduğunu belirten Hasan Aksoy, "Biz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i Samsun'a yakışır bir biçimde ağırlayacağız. Katılımı ile bizlere ve Samsun'a şeref vereceklerdir. Bizler ve bütün vatandaşlarımız Genel Başkanımız Meral Akşener'den ve bütün 6'lı masa bileşenlerinde büyük bir umut besliyor. 6'lı masa Türkiye'nin umudu olmuştur. Ülkemizin getirildiği bu zor durumdan kurtulması için başta adalet ve hukuk olmak üzere ekonomik kalkınmayı ve buna bağlı olarak eşit olarak büyümeyi ve gelişmeyi sağlamak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.