Samsun'da İYİ Parti'de merkez ilçeler kadın başkanlara emanet

Samsun'da İYİ Parti'de merkez ilçeler kadın başkanlara emanet

Samsun'da İyi Parti delegeleri kadın başkandan yana oy kullanıyor. Canik İlçe Başkanlığı için yapılan kongrede başkan olarak seçilen Saydam Bayram ile birlikte Samsun'da merkez ilçelerde kadın başkan sayısı 4'e yükseldi.

İYİ Parti'de kadın üstünlüğü dikkat çekiyor

İYİ Parti Samsun teşkilatlarında kadın başkan adaylarının sayısı her geçen gün artıyor. Yapılan son ilçe başkanlığı kongresinde de delegeler 4 merkez ilçede kadın başkandan yana oy kullandılar.

Geçtiğimiz günlerde Samsun'da, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı için yapılan kongrede, mevcut ilçe Başkanı Mustafa Keleş seçimi kaybetmiş, İlçe Başkanlığına Saydam Bayram seçilmişti.

Samsun'da 4 merkez ilçede kadın başkan detayı

İYİ Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Gülay Aydın'dan sonra, son yapılan ilçe başkanlığı seçimlerinde kadın başkan adayları birer birer zaferle çıkmayı başardılar. Son yapılan seçimlerde, İyi Parti İlkadım İlçe Başkanlığına Burcu Işıtan Satar'ın ardından İYİ Parti Atakum İlçe Başkanlığı'na Selen Gülhan Çam, son olarak da İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na Saydam Bayram getirildi. Böylece Samsun İYİ Parti'de 4 merkez ilçede kadın başkan olarak görev almış oldu.