Saydam Bayram İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Saydam Bayram İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

İYİ Parti Samsun İl Kadın Politikaları Başkanı Saydam Bayram, İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.

Yol arkadaşlarının desteği ile ikinci kez İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na aday olmaya karar verdiğini açıklayan Saydam Bayram,  seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Saydam Bayram, "Öncelikle, Türk halkının bugüne kadar elde ettiği kazanımlarını ve geleceğini yok eden bu sisteme karşı mücadelemizde başarılı olmak için nitelikli, liyakatli, çalışkan arkadaşlarımız ile birlikte partimizin çatısı altında mücadele edeceğimizi belirtmek isterim" dedi.

Sorumluluklarımın bilincindeyim

Sorumluluğunun bilince olduğunu belirten İYİ Parti Canik İlçe Başkan Adayı Saydam Bayram, "Bu süreç bizim tarafımızdan başarılı bir şekilde sonuçlandırdığı takdirde, sorumluluğumun bilincinde olduğumu ve olacağımı belirtmek istiyorum. Bu sorumlulukla seçildiğimiz takdirde ilçemizde gidilmeyen köy, mahalle ve hane bırakmayacağız. Siyasette elde ettiğim tecrübe ve inancı, 5 yıl içinde bu koltuğu onurlandıracak şekilde yerine getireceğim. Olur ki, seçilemezsem de, bu partimizin kutlu davasında her zaman mücadele eden bir nefer olacağımın da bilinmesini istiyorum. Bu nedenle seçilirim, seçilmem, il yönetiminde olurum, ya da olmam ama, kurucusu olmak için bu kadar emek verdiğimiz bir partinin bir kenarında pasif olarak kalmak mümkün değil. Çalışmak isteyen herkese bu partide bir görev vardır" diye konuştu.

Saydam Bayram İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Birlikte mücadele etmeye davet ediyorum

İYİ Partinin kapısının herkese açık olduğunu belirten Saydam Bayram, "Seçilirsem birçok kişiyi bu amaçla partimizin kutlu amaçları için çalışmaya davet edeceğim. Kırgınlık ve küskünlük bizim siyasetimizde asla olmadı, olmayacaktır. Partimizin kapısı hepimize açıktır. Üyelerimizi artırıp, insanları İYİ Parti ailesine katmak için bütün gücümüzle çalışacağız. Yaşadığım ilçenin refahı ve mutluluğu için Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'in önderliğinde, Atatürkçü, milliyetçi, kalkınmacı, demokrat bir siyasi yelpazenin tam merkezinde olan partimizin, sağcısı, solcusu, Kürt'ü, Türk'ü, milliyetçisi, Çerkez'i, Laz'ı kim varsa, bütün ülkemizin renklerini ve değerlerini oluşturan yapıyı, benimle beraber yol arkadaşı olmaya davet ediyorum" ifadelerini kutlandı.  

Saydam Bayram İYİ Parti Canik İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı