Samsun'da parasını çalan kadını dedektif gibi takip etti, kanun serbest bıraktı

Samsun'da parasını çalan kadını dedektif gibi takip etti, kanun serbest bıraktı

Samsun'da bir vatandaş aylar önce parasını çalan kadını tesadüfen görünce dedektif gibi takip ederek olay yerine polis ekiplerini çağırdı.

Samsun'da aylar önce otomatik para çekme makinesinden (ATM) para çeken emekliÇetin Uçak, banka kartını makinede unuttu ve oradan ayrıldı. Bunun üzerine sırada bekleyen ve yanında küçük bir çocuk bulunan kadın bu durumdan yararlanarak vatandaşın hesabından Bin TL para çekti.

Bir süre sonra kartını unuttuğunu anlayan Çetin Uçak, bankayı arayıp kartını iptal ettirdi.

Olayı mahkemeye taşıyan Çetin Uçak, elinde parasının çekildiğine dair görüntüler olduğu halde kadının bulunamadığını ve dosyaya takipsizlik verildiğini belirtti. Daha sonra şans eseri görüntülerdeki kadını yolda gören Çetin Uçak, dedektif gibi kadına çaktırmadan onu takip etti. Polis ekiplerini arayarak olay yerine yönlendiren vatandaş, polis merkezine gittiğinde durumu anlattı.

'ADALET YERİNİ BULSUN'

Polis ekiplerinin savcılığı arayarak durumu bildirdiğini belirten Çetin Uçak; '' Savcı tarafından kadının bilgileri alınarak serbest bırakıldı. Savcılık yeni deliller bulunduğuna dair tekrar dilekçe yazmamı söyledi ve kadını bıraktı. Ben sadece adaletin yerini bulmasını istiyorum. Göz göre göre para çalan kadın serbest kalmamalı'' dedi.

SAMSUN SON HABER