Bıldırcıncı Müdür Şimdi de Bakana karşı mı geliyor?

Bıldırcıncı Müdür Şimdi de Bakana karşı mı geliyor?

Samsun'da Milli Takım Seçmelerine gidecek olan öğrenciler, Atakum Olimpik Yüzme Havuzu Müdürü Cemal Yavuz'un talimatıyla kapıda kaldığı iddia edildi. Öğrenciler, antrenman öncesi 2 saat önceden açılması gereken havuza giremediklerini söylediler.

Samsun Atakum'daki Olimpik Yüzme Havuzun'da sabah saatlerinde seçmeler için bekleyen yüzücüler zor anlar yaşadı. 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Ligi Bölge Müsabakaları kapsamında  Samsun'da düzenlenecek olan seçmelerin yapılacağı organizasyonda, 11-12 yaşındaki yüzücüler yarışmanın ilk günü Atakum'daki Olimpik Yüzme Havuzu'nda sabah saat 08.00'da saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Milli sporcu adaylarını getirdiği durum bu!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun emriyle 7/24 açık olması gereken yüzme havuzunu kapattığı iddia edilen Atakum Olimpik Yüzde Havuzu Müdür'ünün, milli sporcu adaylarını kapıda esir ettiği söylendi.

4. vize test yarışları için Milli Takım Seçmeleri'ne gidecek öğrenciler 2 saat önceden açık olması gerek havuzun kapısında kaldıkları iddia edildi. Görevlilerin ise Müdürün talimatı gerekçesiyle milli sporcu adaylarına havuzu açmadığı belirtilirken, daha önceden de Canik Yüzme Havuzu Amiri olan Cemal Yavuz'un talimatları sporcular tarafından tepki ile karşılandı.

Öğrenciler, "Bizim için bu antrenman çok önemliydi. 4. Vize test yarışları son müsabakamız. O nedenle bu yarışmaya çok iyi hazırlanmamız gerekirken, bizim burada yaşadığımız olağanüstü moral bozucu bir durum" şeklinde konuştu.

Bıldırcıncı Müdür Şimdi de Bakana karşı mı geliyor?

Ödül gibi bir ceza sonrası skandal uygulama!

Samsunsunhaberi'in yaptığı haberler sonrasında Canik Yüzme Havuzundaki görevinden alınarak, Atukum Olimpik Yüzme Havuzuna müdür olarak atanmıştı. Cemal Yavuz için yapılan bu atama adeta ödül gibi bir ceza uygulaması olarak değerlendiriliyor.

 

İşte belgesi!

Havuz'un sporcular için 2 saat önceden açılması gerektiğine yönelik resmi yazı.

Bıldırcıncı Müdür Şimdi de Bakana karşı mı geliyor?