MHP İl Başkanı Karapıçak: 'Hedefimiz 100. Yılda Lider Türkiye Hedefidir'

MHP İl Başkanı Karapıçak: 'Hedefimiz 100. Yılda Lider Türkiye Hedefidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Samsun'da gerçekleştireceği mitingi öncesi basın mensupları ile bir araya gelen MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, '21. Yüzyıl ve 2023 Türkiye Vizyonuna uygun olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümünde 'Lider Ülke Türkiye' vizyonu ile çalışıyoruz' dedi.

Büyükşehir Belediyesi Anakent Sosyal Tesislerinde düzenlendiği basın toplantısında konuşan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak,  Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla düzenlenecek "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" açık hava toplantısının 20 Kasım'da gerçekleştirileceğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Cumhuriyet'in 100'üncü yıldönümü olan 2023'de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine bütün imkân ve inancıyla hazırlandığını belirten Abdullah Karapıçak, "Bu kapsamda 20 Kasım 2022 Pazar günü Samsun ilimiz merkez olmak suretiyle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarımızın ve aziz vatandaşlarımızın katılımıyla "2023'e Doğru: Aday Belli, Karar Net" Temalı Açık Hava Toplantımız dört başı mamur iştirakleriyle gerçekleştirilecektir" dedi.

Türkiye'nin 2023 yılında iki büyük siyasi ve tarihi bir süreci yaşayacağını vurgulayan Karapıçak, "İlki, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleridir. İkincisi de Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümüdür. Samsun olarak bize düşen görev Milliyetçi Hareket Partisi'ni 2023 yılına hazırlayarak sandığa gitmek ve sandığa, Samsun'a ve dolaysıyla Türkiye'ye sahip çıkacaktır. Kurtuluş Savaşı'nda ilk kıvılcımının çakıldığı, ilk ateşin yakıldığı meşale şehir olarak Samsun'a düşen görev, 15 Temmuz gecesi yüce Türk Milletinin bağrında kurulan Cumhur İttifakı'na destek vermek, bunun gereği olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gereğini yapmak, Milletvekili seçimlerinde Samsun'daki Milliyetçi Ülkücü iradeyi en üst seviyede Türkiye Büyük Millet Meclisine taşımak ve dolaysıyla Milliyetçi Hareket Partisi'nin Genel Başkanımız Devlet Bahçeli öncülüğünde oluşturduğu "21. Yüzyıl ve 2023 Türkiye Vizyonu"na uygun olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yıl dönümünde "Lider Ülke Türkiye" hedefine uygun olarak çalışmaktır" diye konuştu.

"Sevdamız millet, gücümüz devlet" diyerek yola çıktıklarına dikkati çeken Karapıçak, "Bu yol, ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği bu kritik süreçte çok daha önemli bir hal almıştır. Masaların kurulduğu, planların yapıldığı, makamların paylaşıldığı, rollerin biçildiği bu günlerde, emperyalizmin kucağında yapay büyütülenlere hatırlatırız ki; bizim altına ve ayaklarına yılanların, çıyanların tutunduğu, şer cephelerinin destek verdiği bir masamız yoktur, buna mukabil şükürler olsun ki sağduyusundan hiçbir dönem şüphemiz olmayan ferasetine güvendiğimiz milletimiz vardır. Umudumuz yüce Türk Milleti, huzur kaynağımız milli birlik ve dayanışma ruhu olmuştur. Bu ruhu Samsun'da tüm İl ve ilçe teşkilatlarımızla, Ülkücü kuruluşlarımız ve Milliyetçi Ülkücü camia sinir uçlarına kadar hissetmektedir. Göreve geldiğimiz günden bugüne Samsun önceliğimiz "Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışımız" düsturuyla gece gündüz tüm varlığımızla parti politikaları uygun olarak ve Cumhur İttifakına uygun bir tavır ve duruş ile Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde çalıştık. İl Başkanlığımız döneminde merkeziyetçi bir anlayış yerine alan hakimiyeti mantığıyla çalışmalarımızı tüm il sathında yaptık. İlçe Teşkilatlarımızın da destekleri ve özverili çalışmalarıyla bu çalışmalarımız ciddi karşılık buldu. 2019 yerel seçimleri öncesinde göreve geldiğimizde zor bir görevi devraldığımızın farkındaydık. Bu sorumluluk bilinciyle Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz yerel seçimlerde ittifakın gereği ve üstlendiğimiz görev bilinciyle partimiz ve camiamız olarak çok sıkı çalıştık. Çalışmalarımızın sonuçlarını Genel Merkezimize çok detaylı olarak hazırladığımız sonuç raporu ile de ilettik" şeklinde konuştu.