Alper Aydemir adaylığını açıkladı

Alper Aydemir adaylığını açıkladı

İYİ Parti Meclis Üyesi Alper Aydemir, İlkadım İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Meclis Üyesi Alper Aydemir,  sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Aydemir, İyi Parti İlkadım İlçe Başkanlığına adaylığını duyurdu.

İşte Alper Aydemir'in açıklaması;

AÇIKLIYORUM!
İlçe delege seçimlerinde "bedeller bedelini" ödeyen Genel İdare Kurulu Üyemiz Ömer Süslü, Kurucular Kurulu Üyemiz İbrahim Özyer'in biricik emaneti olan eşi değerli Nursel Özyer ablamız, önceki dönem İl Başkanımız Recep Güleroğlu, İlkadım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan şahsımın ilçe delege listesine yazılmaması, partimizin mevcut İl ve İlçe yöneticilerinde "VEFA" duygusunun ve kurumsallığın kaybolduğunu bizlere göstermiştir.
İYİ Partimizi doğuran hayallerimizden bizleri uzaklaştırmaya çalışan bu yönetim anlayışını kabul edilebilir bulmadığımdan ötürü, sevgi dolu, VEFA duygusuyla yoğrulmuş bir yönetim için, önce partim sonra da vatanım için şahsıma ne görev düşüyorsa yapmam gerektiğini hissediyor ve demokrasi adına İYİ PARTİ İLKADIM İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞIMI açıklıyorum!
Günah zevk olmuşsa, vefa yorulmuşsa
Düzen bozulmuşsa, ben mi yarattım.
Batsın bu dünya, bitsin bu rüya!

Alper Aydemir adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Samsun İl kurucu Başkan Yardımcısı, Milletvekili adayı ve Bafra Belediyesi Meclis üyesi Önder Fatih Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da resmen adayım demişti.

Önder Fatih Şenol, ''İlkadım ilçemizin delege seçiminin akabinde İl başkanlığı adaylığımı buradan ilan ediyorum. En kısa zamanda İl binamızda resmî açıklamamı yapacağım. Allah yar ve yardımcımız olsun' açıklamasında bulunmuştu.