5 ilin ortak mitingi Samsun'da!

5 ilin ortak mitingi Samsun'da!

MHP lideri Devlet Bahçeli geniş katılımlı bir miting için Samsun'a geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi, Ordu, Giresun, Kastamonu ve Samsun il örgütlerinin katılımı ile Samsun'daki mitinge hazırlanıyor.

MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, 20 Kasım Perşembe günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla, Samsun'da açık hava toplantısına dönüşen büyük bir miting gerçekleştireceklerini, sloganlarının ise "2023'e Doğru Aday Belli Karar Net" olduğunu söyledi.

"Bahçeli önemli açıklamalarda bulunacak!"

Ordu, Giresun, Sinop ve Kastamonu il örgütlerinin de katılımıyla Samsun'da gerçekleştirilecek geniş katılımlı miting önerisini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sunduklarını ve kendisinin de bu fikri beğenerek kabul ettiğini belirten İl Başkanı Abdullah Karapıçak, "Samsun'da Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin katılımıyla büyük bir miting yapacağız. Ordu, Giresun, Sinop ve Kastamonu il örgütlerinin de katılımıyla geniş katılımlı bir miting planlıyoruz. Böylece Samsun merkezde güzel bir açık hava toplantısı yapmış olacağız. Ben partili partisiz herkesi bu toplantımıza davet ediyorum. Çünkü bu toplantımızda Sayın Genel Başkanımız tarihi nitelikleri olan açıklamalarda bulunacak" dedi.

Bahçeli grup toplantısında duyurmuştu

Partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Samsun mitingine değinen Devlet Bahçeli, "20 Kasım 2022 tarihinde de Samsun Mitingimizi Ordu, Giresun, Sinop ve Kastamonu il teşkilatlarımızın dört başı mamur iştirakleriyle gerçekleştireceğiz. Yılmamızı gözleyenler, vazgeçmemizi düşleyenler emin olunuz ki, emeğin yerde kalmayacağını, çalışmanın millet nezdindeki mükâfatını kesinlikle görüp yaşayacaklardır" açıklamasında bulunmuştu.