Liv Hospital Samsun'da 29 Ekim Coşkusu

Liv Hospital Samsun'da 29 Ekim Coşkusu

Liv Hospital Samsun Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. 'Sanatla Cumhuriyet' adlı sergi açan hastanede yönetim, doktor ve çalışanlarının 40 Sanat Atölyesi Kurucu ve Resim Öğretmeni Yasemin Şengezen önderliğinde yapılan resimlerine yer verildi.

Liv Hospital Samsun Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında anlamlı bir etkinliğe imza attı. "Sanatla Cumhuriyet" adlı sergi açan hastanede yönetim, doktor ve çalışanlarının 40 Sanat Atölyesi Kurucu ve Resim Öğretmeni Yasemin Şengezen önderliğinde yapılan resimlerine yer verildi. Etkinlik öncesinde hastaneyi kırmızı-beyaz Türk bayrağı renkleriyle donatan Liv Hospital Samsun çalışanları, Atatürk'ün sevdiği şarkıları çalan müzisyenler eşliğinde gerçekleşen sergide gelen misafirlerine "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun" mesajlı kokart hediye etti.

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 99. yılını en içten dileklerimle kutluyorum"

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, "Liv Hospital Samsun ailesi olarak Cumhuriyet Bayramı'nda çalışanlarımızın yaptığı resimlerle "Sanatla Cumhuriyet" adlı sergimizi açtık ve hep birlikte şarkılar söyledik. Bizlere bağımsızlığımızı armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve sevgi ile anıyor; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızın 99. yılını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

Liv Hospital Samsun'da 29 Ekim Coşkusu

Liv Hospital Samsun'da 29 Ekim Coşkusu