Samsunlu meclis üyesi iki kızını da belediyede işe soktu iddiası!

Samsunlu meclis üyesi iki kızını da belediyede işe soktu iddiası!

İlkadım Belediyesi'nin 70 sözleşmeli personel alımına kızının ismini verdiği bilgisine ulaşılan CHP İlkadım Belediye Meclis Üyesi (Samsun İl Kadın Kolları eski Başkanı) Hatice Ceylan Çakır'ın, daha önce de bir diğer kızını CHP'li Atakum Belediyesi'nde işe soktuğu iddia edildi.

Hatice Çakır'ın kızı Gülcan Ş. bugün Atakum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışıyor.Diğer yandan Hatice Çakır, Cemil Deveci'nin Atakum Belediye Başkanı seçilmesiyle beraber, yeniden siyasete girme kararı aldı.


CHP'de İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini de üstlenmeyi başaran Hatice Ceylan Çakır, daha sonra CHP'den İlkadım Belediye Meclis Üyeliğine aday oldu ve akabinde de meclis üyesi seçilerek belediye meclisindeki koltuğuna oturma fırsatı buldu.

Hatice Çakır, partide kaos yaratan İlkadım Belediyesi'nin 70 kişilik sözleşmeli personel alımı listesine bir diğer kızının ismini verdiği iddia edildi.

İstanbul'da yaşadığı öğrenilen kızı Gülşah Ç.'ın ismini veren Hatice Çakır, partide eleşti oklarının hedefi olduğu öne sürüldü.