Deva Partisi'nden Sinerji Değişimi

Deva Partisi'nden Sinerji Değişimi

Deva Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Bafra, Tekkeköy ve Atakum İlçe Başkanlıkları değişiklikleri İle ilgili yaptığı basın açıklamasında;

" Deva Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak 2 yıl önce kurduğumuz Teşkilatlarımızı seçim startının verildiği bu dönemde daha da güçlendirmek, yeni heyecanlar ve enerjiler katmak, Teşkilatlarımızdaki güç ve birlikteliği arttırmak adına Bafra, Atakum ve Tekkeköy İlçelerine Yeni İlçe Başkanlarımızı atamış bulunmaktayız.

Amacımız bu değişimlerle birlikte ilçelerimizdeki koordinasyon ve iş birliğini sağlayarak Deva Damlalarının Sahalarda Sele dönüşmesi ve halkımızın güleryüzlü, çözüm odaklı, halkla İçiçe ve bütünlük ilkesiyle çalışan Deva Ailesini tanımalarını, Türkiye'nin DEVA'sı olacak eylem planlarımızı anlatılmasını ve Türkiye'nin ve Samsun'un toplumsal Refah ve Huzurunun yeniden kazanılmasını sağlayacak başarılı çalışmalara hep birlikte imza atılmasını sağlamaktır.

Artık bizim için gecesiyle gündüzüyle Samsun'un dört bir yanında 17 ilçesinde durmadan yorulmadan her bir mahalleye her bir sokağa her bir haneye her bir aileye her bir insana ulaşmak için çalışma zamanıdır.

Samsun İl Yönetimi ve İlçe Teşkilatımızla birlikte yaptığımız ve yapacağımız projeler, etkinlikler ve ziyaretlere birlikte de Deva Partisi olarak seçimlerde Samsun'dan Türkiye'ye Deva Partisi'nin tüm barajları yıktığının mesajlarını vereceğiz.

İddialıyız, Çünkü yenilenen İlçe Teşkilatlarımızla, İl yönetimimizle ve gönüllerimizle birlikte hergün gücümüze güç katıyor Damlalarımız Sağanaklara dönüşüyor.

Bu süreç içinde ise kuruluşumuzda bizlere destek veren eski ilçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmalar ve emekleri içinde teşekkürlerimizi sunuyoruz." diye konuştu.

Deva Partisi'nden Sinerji Değişimi