Ömer Süslü: 'Milletin umudu altılı masadır'

Ömer Süslü: 'Milletin umudu altılı masadır'

İYİ Parti GİK ( Genel İdare Kurulu) üyesi olan Ömer Süslü, önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti GİK ( Genel İdare Kurulu) üyesi olan Ömer Süslü açıklamasında;

''Uzun zamandır altılı masayı dağıtmak ve liderler arasına fitne sokabilmek için yandaş medyada görevli kalemşörleri takip ediyorum.

Masa başında oturarak sanki gerçekten duyum almışlar gibi şöyle söyleniyor böyle söyleniyor o ondan rahatsız bu bundan rahatsızmış gibi gerçek olmayan uydurma haberlerle vazifelerini yaparak sahiplerinin gözüne girmeye çalışıyorlar.

Onları anlayabiliyor ve bazen gülerek bazen de içlerine düştükleri hal nedeniyle üzülerek takip ediyorum.

Ne yaparlarsa yapsınlar milletin umudu olan bu masayı dağıtamayacaklar.

Fakat CHP'nin içerisindeki sorumluluk sahibi olanların ve herhangi bir sorumlulukları olmayıp CHP'li bilinen gazeteci ve yorumcu tayfasının art niyetli söylemleri masaya zarar vermekte ve İYİ Parti'nin kuruluşunda görev almış, çile çekmiş, bedel ödemiş ben ve benim gibi partililerimizin canını acıtmakta, kafamızı da karıştırmaktadır.

Biliyorum ki ne Gürsel Tekin'in ne Barış Yarkadaş'ın ne Enver Aysever'in ne Sayın Kuşoğlu'nun ne de bunlar gibi sorumsuzca konuşanların memleket gibi veya Sayın Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olması gibi bir dertleri yoktur.

Onların derdi Sayın Kılıçdaroğlu'nun bir şekilde Cumhurbaşkanı adayı olması ve kaybı sonrasında CHP'nin ele geçirilmesidir. Bu hedeflerine ulaşabilmek için memleketin ve milletin kaderiyle oynayabilecek kadar hırslı oldukları söylemlerine de yansımaktadır.

Bazen acaba bunlarda mı yandaş diye düşünmeden de edemiyorum. Zira yandaşlar kadar hatta bazen daha çok zarar verebiliyorlar.

Her ne olursa olsun oynamış oldukları oyunun farkındayız ve bu oyunu bozmakta da kararlıyız. Milletimiz müsterih olsun, CHP'nin kendi içerisindeki mücadeleye bu milletin geleceğini heba etmeyeceğiz.

Altı partinin eşit şartlarda oturduğu ve milletin umudu olduğu o masadan bir Cumhurbaşkanı adayı ortak akılla çıkacak ve o aday Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır.

Değneksiz gezilen köydeki başı boş gezenlerden de o köyün yaşayanları ve muhtarı mesuldür. Gereğini yapacaklarına olan inancımız da tamdır''