Samsun'da meclis üyesinden Atakum'daki sel eleştirisi

Samsun'da meclis üyesinden Atakum'daki sel eleştirisi

Samsun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Emre Taha Özyar, dün akşam Atakum'u etkileyen sel ve su baskınlarına ilişkin eleştiride bulundu.

Dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış Atakum'da hayatı felç etti. Bulvarlar dere gibi aktı, caddeler göle döndü, yollar çöktü, bodrum katları su bastı.

Vatandaşlar, Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı SASKİ'nin sorumluluğunda olan alt yapı çalışmalarının yetersizliğine tepki gösterdi.

Samsun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediyesi ve İlkadım Belediyesi Meclis üyesi Emre Taha Özyar, sosyal medya hesabından durumu eleştirerek bir açıklama yaptı.


Emre Taha Özyar'in açıklaması şu şekilde;

Samsun'a akşam saatlerinde yarım saat yağan sağanak yine şehri gölete çevirdi.Saski genel müdürü Bahattin Yanık "Atakum ilçesinde 140 ızgara yaptık şehir kontrol altında" diyor.. Bu ızgara, tavuk mu? balık mı ?yiyene afiyet olsun.. ben açıklamadan hiç bir şey anlamadım ama Samsunlu vatandaşların bu ızgara'dan mahrum kaldığı aşikar.. her yağış sonu aynı hikaye,güneşli havada çok iyi çalışan harika bir kurum olan saski (Samsun su ve kanalizasyon idaresi) yağmuru görünce yüzündeki makyaj akıyor,mal meydana çıkıyor,şehrin her yeri gölet' e dönüşüyor.. Allah Samsunlu vatandaşlarımızın yardımcısı olsun, zira Saski'ye kalsa 140 ızgara yapıldı şehir huzur dolu...

Samsun'da meclis üyesinden Atakum'daki sel eleştirisi