Samsun'da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin indirimleri güldürmedi

Samsun'da Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin indirimleri güldürmedi

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimleri başladı mı, hangi ürünlerde indirim var? diye merak eden Samsunlular markete gittiklerinde hüsrana uğradı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kooperatifler kar amaçlı değildir. Fiyatları düşürün" talimatı ile TKK harekete geçti. Bu kapsamda ise "2022 Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirimleri başladı mı, hangi ürünlerde indirim var?" soruları yanıt aramaya başladı. 

Samsun'da Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'ne giderek indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar ise umduklarını bulamadı.

Başta et, süt, un ve ayçiçek yağı olmak üzere pek çok üründe indirim 15 Ağustos Pazartesi günü itibariyle başlayacak denilmişti. 

Ancak indirimli etler henüz Samsun'da satışa sunulmadı. Kentte en düşük et fiyatı 100 TL ile kıymada. Oysa yüzde 25'lik indirimle bugün fiyatın 75 TL olması gerekiyordu. 

Dağ fare doğurdu

Sabah saatlerinde indirimin başlayacağı düşüncesiyle marketlere giden vatandaşlar da; " İndirimler genelde ürünlerin 1 KG'lik en küçük paketlerine uygulanmış durumda. 2 buçuk yada 5  kiloluk ürünlerde herhangi bir indirim sunulmuyor.  Zaten her indirimli üründen 1 adet alabiliyorsunuz. Yani alacağınız ürün 1 KG'lik tek bir ürün. Onda da indirim iki lira. Günlerdir bahsedilen indirimler 2 TL için miydi?" dediler.