Erhan Usta;' Samsun'da bu projeyi iptal etmek yanlıştır'

Erhan Usta;' Samsun'da bu projeyi iptal etmek yanlıştır'

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Erhan Usta, DOKAP ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında 21 Haziran 2022'de imzalan proje hakkında açıklama yaptı.

Erhan Usta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

''Bafra / Kapıkaya Mahallemizin Taşbaşı mevkiinde Samsun Büyükşehir Belediyesine ait arazide, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığının (DOKAP) projesi olan "Bafra Kapıkaya Seyir Terası ve Yamaç Paraşütü Tesisi Projesi" Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından sunuldu ve proje T.C Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı 2022 Yatırım Programına alındı. Proje DOKAP ile Samsun Büyükşehir Belediyesi arasında 21 Haziran 2022 de imzalandı.
Şimdi ise edinilen bilgilere göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi maliyetlerin artması sebebiyle projenin iptalini istiyor. Gerek turizm gerek macera ve doğa sporları açısından önemli bir projeyi iptal etmek bütünüyle yanlıştır. Bafra ilçemize özgü turizm potansiyelini artıracak bu proje; zamanında yapılsaydı hem sezona yetişmiş olacak, hem de maliyeti bu kadar fazla olmayacaktı. Samsun ve Bafra'ya getirisi maliyetinden çok olacak olan bu projeye derhal başlanmalı ve gerekli tanıtımların yapılması gerekmektedir. Samsun'un iyiliği için yapılan her projenin arkasındayız. İYİ Parti olarak sürecin takipçisi olacağız'' dedi.

Erhan Usta;' Samsun'da bu projeyi iptal etmek yanlıştır'