Sosyal Medyada Adınızı Takipgo İle Duyurun!

Sosyal Medyada Adınızı Takipgo İle Duyurun!

Sosyal medyanın gücünü günümüzde artık çok daha net bir şekilde görebiliyoruz. Önceden ulaşabilmek için çok farklı iletişim kanallarını kullanmak zorunda kaldığınız hedef kitlenize, sosyal medyadan anında ulaşabiliyorsunuz.

Böyle bir gücü elinde bulundurmak eğlence, tanıtım, oyun, haberleşme, influencer gibi birçok alanda fayda getirmektedir. Sosyal medyada hangi alanda olursanız olun Takipgo'nun Instagram, Twitter, YouTube, Facebook ve Twitch gibi en çok kullanılan sosyal medya mecraları için sağladığı , beğeni satın al ya da yorum ve izlenme satın al gibi paketlerini inceleyebilir, en uygun paketler sosyal medyadaki işlerinize bir adım önde başlayabilirsiniz. 

Sosyal Medyada Adınızı Takipgo İle Duyurun!

Kitlelere Ulaşmak İçin Fenomen Paketleri

Gündem belirleyen ya da tavsiyeleriyle markaların da işbirliği içerisinde olduğu sosyal medya fenomenleri arasında yer almak isterseniz,Takipgofenomen paketlerini inceleyebilirsiniz. Instagram fenomen paketleri içerisinde bronz, silver, gold ve platinum seçenekleri vardır. Türk takipçi satın al, aylık otomatik beğeni, otomatik video izlenmesi gibi seçeneklerde farklı rakamlar bulunur. Burada tamamen sizin ihtiyacınıza göre bir paketi seçebilirsiniz. İsterseniz ilk aşamada bronz paket ile başlar ardından ihtiyacınız olan duruma göre , yorum satın al gibi işlemlerdeki seçeneklerle işlerinizi büyütebilirsiniz.


Hızlı ve Güvenilir İşlemler

Takipgo'da takipçi satın almak ya da beğeni satın almak işlemler tamamen güvenilir bir şekilde yapılır. İşlemlerde sizden hiçbir şekilde hesap şifreleriniz talep edilmez. İşlemlerinize dair herhangi bir soru ve sorunu 7/24 çalışan müşteri hizmetleri aracılığıyla iletebilir, sorunlarınızı çözebilirsiniz. Ayrıca ödeme işlemlerinde de PayTR 3D Secure altyapısı kullanılmaktadır. İşlemlerinizi güvenle yapabilir ve faturanızı mailinize alabilirsiniz. Takipgo'da seçmiş olduğunuz paketlerin hesabınıza yansıması da en hızlı şekilde gerçekleşmektedir. 

Sosyal Medyada Adınızı Takipgo İle Duyurun!

Takipgo İle Sosyal Medyada Güç Sizden Yana!

Sosyal medyada adınızı duyurabilmek kolay olsa da hedef kitlenize ulaşmanız için en doğru yolları seçmeniz gerekecektir. Hesabınızdaki yüksek takipçi sayısı kadar sizlerin üretmiş olduğu içerikler de adınızın duyurulmasına etki edecektir. Takipgo, içeriklerinizi geniş hedef kitlelerine ulaştırırken ihtiyaç duyduğunuz takipçi, beğeni, yorum veya izlenme gibi aşamalarda sizlere destek olacak paketleri hizmetinize sunmaktadır. Bu paketlerle artık sosyal medyada güç sizden yana olacak ve en kısa sürede tanınır bir marka olabileceksiniz.