KPSS SORULARI ÇALINDI MI 2022 - KPSS 2022 Kopya İddiası

KPSS SORULARI ÇALINDI MI 2022 - KPSS 2022 Kopya İddiası

KPSS SORULARI ÇALINDI MI 2022 - KPSS 2022 Kopya İddiası İle Çalkalanıyor! KPSS Lisans soruları hangi yayıncılığın çıktı?

KPSS soruları çalındı mı sorusu adaylar ve milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Bunun nedeni ise Yediiklim ismindeki bir yayıncılığın KPSS'de çıkan sorularla birebir aynı soruları daha önceki videolarında çözmüş olması. KPSS soruları çalındı mı 2022 soruları milyonlarca kişi tarafından sorgulanmaya devam ederken biz de KPSS kopya soruların görsellerini sizler için derledik. Konuyla ilgili FETÖ suçlamaları da sosyal medyada öne sürülürken henüz ÖSYM'den resmi bir açıklama gelmedi. İşte birebir kopya olduğu söylenen KPSS 2022 soruları...

KPSS 2022 sorularının kopya olduğu sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren konuşulan 2022 KPSS soruları çalındı mı konusu en çok araştırılan hususların başında geliyor. Peki KPSS kopya iddiası nereden çıktı? KPSS Lisans genel yetenek, genel kültür ve eğitim bilimleri sınavı soruları çalındı mı, kopya mı? Hangi KPSS soruları hangi yayıncılığın çıktı? İşte tüm ayrıntılar....

KPSS SORULARI ÇALINDI MI 2022 - KPSS 2022 Kopya İddiası

KPSS SORULARI ÇALINDI MI 2022

Kamu Personeli Seçme Sınavı 2022 senesinde 31 Temmuz Pazar günü gerçekleştirildi. ÖSYM KPSS soruları vecevap anahtarı kitapçıklarının %10'luk bir kısmını yayımladı. ÖSYM'nin KPSS sorularını açıklamasının sonrasında sosyal medyada ilginç iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

KPSS Yediiklim yayıncılığın daha önce videolarında çözdüğü tüm soruların birebir KPSS 2022 Lisans sınavında sorulması gündeme bomba gibi oturdu. Sosyal medyada gündeme ilk olarak FETÖ iddiaları atılırken henüz ne ÖSYM tarafından ne de Yediiklim Yayıncılık tarafından resmi bir açıklama yapılmadı.