Yeniden Refah Partisi Atakum'da hiç durmadan çalışıyor

Yeniden Refah Partisi Atakum'da hiç durmadan çalışıyor

Şubat ayında Genel Başkan Yard . Syn Cemil Çolak , Nisan ayında Genel Başkan Yard Naim Öztürk , Haziran ayında Genel Başkan Yard Syn Zafer Emanetoğlu ve şimdi de Genel Başkan Yard. Syn Mehmet Altınöz bir dizi ziyaretler için Atakum ilçesine geldi .

Genel Başkan Yardımcısı Syn Mehmet Altınöz Tekkeköy 2.olağan kongresi sonrası Atakum'da konakladı .
Akşam sahil esnaflarını ziyaret edip hasbihal etti. Atakum İlçe Başkanı Syn SERDAR YAMAN'ın ilçede başarılı çalışmaları esanaflar tarafından Genel Başkan Yardımcısına iletildi .
Atakum'da başarılı ve kalabalık bir Kongre ile yeniden iş başında kalan Serdar Yaman "- amacımız Yeniden Refah Partisini bilmeyen kalmayana kadar kapı kapı gezip davamızı anlatmak . Başarı çalışmak İle , vatandaşa doğruları anlatmak İle geliyor . Yalan dolanla bir yere kadar . İktidar Partisi çarşı pazar geziyoruz diye kendi üyelerini ziyaret edip sosyal medyada resim paylaşıyorlar . Vatandaşın arasına giremiyorlar . Vatandaşın ekonomik hali ortada . Üreticinin kaygısı üretim maliyetlerini kurtarmayan ürün satış fiyatları . Hal böyle olunca hedef 2023 diyen iktidar partisi Türkiye'nin anahtarını Allah'ın izni ile Yeniden Refah Partisine , Gerçek Milli Görüş Lideri Syn Dr Fatih ERBAKAN'a teslim edecektir." dedi .

Yeniden Refah Partisi Atakum'da hiç durmadan çalışıyor

Son olarak Genel Başkan Yardımcısı Syn Mehmet Altınıöz bey , İl başkanı Sayın SALİH Şahin , Atakum İlçe Başkanı Syn Serdar Yaman , İlkAdım ilçe Başkanı Syn Yaşar Yazıcı , Canik ilçe Başkanı Syn Murat Arslan ve Samsun il / ilçe teşkilat mensupları İle Atakum Pazar esnafı ve vatandaş İle sohbet edip programını sonlandırdı .

"Atakum için önemli bir ilçe diyen Genel Başkan Yardımcısı İlçe Başkanımız ve Ekibini başarılarından dolayı kutlarım "dedi