Serdar Yaman güven tazeledi

Serdar Yaman güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi'nde Serdar Yaman partililerin desteğiyle göreve devam dedi

Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Barutçu, Yeniden Refah Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şahin, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve partililerin katılımıyla Vedat Türkali Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Serdar Yaman güven tazeledi

Kongrenin açılış konaşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Atakum İlçe Başkanı Serdar Yaman, 14 aydır ilçe başkanlığı görevini yürüttüğünü hatırlatarak, ''Ekibimizle gece gündüz durmadan çalışıyoruz. Çalmadık kapı bırakmadan, davamızı anlatıyoruz. Bu kutlu davaya sonuna kadar inandım. Bu davaya gelmemde vesile olan İl Başkanımız Salih Şahin'e, bu yolculuğuma ışık olan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Barutçu'ya teşekkür ediyorum. 14 aydır yanımızda olarak bizlerle yol yürüyen dava arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Çok çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Yeniden Refah bayrağını Atakum'un en yükek burçlarına dikeceğiz.'' diye konuştu.

Konuşmalarn ardından yapılan seçimde Serdar Yaman, üyelerin tamamının oyunu alarak göreve devam dedi.

Serdar Yaman başkanlığında oluşan listede şu isimler yer aldı

Serdar Yaman güven tazeledi