Samsunspor için Bayram Bektaş Tartışılıyor

Samsunspor için Bayram Bektaş Tartışılıyor

Yeni sezon için teknik direktörlük için sözleşme imzalanacağı açıklanan Bayram Bektaş konusunda Samsunspor camiasından eleştiriler yükseliyor.

Teknik direktörlük için önca Çağdaş Atan sonra da Ersan Parlatan ile yaptığı görüşmelerde son anda mutlu sona ulaşamayan Samsunspor yönetimi, tecrübeli teknik direktörBayram Bektaş ile sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Daha önce milli takımda Şenol Güneş',n yardımcılığını yapan ve TFF 1. Ligin yanı sıra süper ligde de kulüp çalıştıran Bektaş konusunda taraftarın büyük bölümü memnun olmadıklarını sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla belirtiyor.

Eleştirilerin büyük bölümü Bektaş'ın kariyerinde başarı ve istikrarın olmaması üzerine odaklanırken Trabzonlu olması nedeniyle olumsuz görüş beyan eden taraftarlar da dikkat çekiyor.
Bektaş'ın kredisinin az olduğuna dikkat çeken spor otoriteleri, tecrübeli hocanın kısa vadede başarı elde etmek zorunda olduğunu belirtiyor.Öte yandan daha önce anlaşma sağlanan yabancı yardımcı hoca, kondisyoner ve kaleci hocalarının da Bektaş'la beraber görev yapacağı açıklandı.