TOMANE AYRILMAYA RAZI, BATEAU DİRENİYOR

TOMANE AYRILMAYA RAZI, BATEAU DİRENİYOR

Gelecek sezon için kadro mimarisini oluşturmaya çalışan Samsunspor'da ayrılmasına karar verilen yabancı oyuncularla görüşmeler sürüyor.

Yeni sezon öncesi iç transferde Fofana'yı elde tutmaya çalışan Samsunspor'da ayrılması düşünülen yabancı oyuncularla yönetim arasında görüşmelere devam ediliyor.

 

Portekizli santrafor Tomane, yönetimin kararını saygıyla karşıladığını belirterek menejeri aracılığıyla kendisine kulüp aramaya başladı. Golcü futbolcunun uzlaşmacı tavrı yönetimde memnuniyet yaratırken Tomane'ye başta Portekiz takımları olmak üzere ilgi gösteren kulüpler olduğu ifade ediliyor.

 

Öte yandan Saviçeviç ve Sheldon ile görüşmelerin sürdüğü, özellikle Karadağlı futbolcunun da yönetimle görüşmelerinin olumlu bir seyirde devam ettiği belirtiyor. Büyük bir olasılıkla Saviçeviç'le karşılıklı el sıkışılarak yollar ayrılacak.

 

Sheldon ile yapılan görüşmelerde pürüzlerin sürdüğü, tecrübeli defans oyuncusunun geleceğe dönük alacaklarını da talep etmesi nedeniyle henüz anlaşma sağlanamadığı belirtiliyor.