Samsunspor'da Serkan Özbalta ve Mustafa Eroğlu Sesleri

Samsunspor'da Serkan Özbalta ve Mustafa Eroğlu Sesleri

Gelecek sezona şampiyonluk hedefiyle başlamak isteyen Yılport Samsunspor'da Çağdaş Atan ile son anda anlaşma sağlanamayınca gözler yeni isimlere çevrildi.

Sezonu hayal kırıklığı yaratarak kapatan Yılport Samsunspor, gelecek sezona iddialı bir başlangıç yapmak için teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 2+1 yıllık sözleşme için imza aşamasına gelinen Çağdaş Atan'dan son anda vaz geçen kırmızı beyazlılarda genç, hırslı ve ligi bilen teknik adam arayışı sürüyor.

Son olarak Altınordu ile yollarını ayıran başarılı teknik adam Hüseyin Eroğlu, özellikle altyapıdan yetişen oyunculara şans vermesi nedeniyle listenin ön sıralarında yer alan isimlerden birisi olarak gösteriliyor.

Eroğlu'nun, 10 yıldır çalıştırdığı Altınordu'dan ayrılarak yarışmacı bir takım ile anlaşmak istemesi de Samsunspor'la isminin anılmasına yol açtı.

Öte yandan üzerinde durulan diğer bir isim de Serkan Özbalta... Daha önce Keçiörengücü'nde önemli başarılara imza atan ve ardından Manisa FK'yı açık puan farkıyla TFF 2. Lig şampiyonu yapan Özbalta, kısa bir süre için süper ligde Altay'ı da çalıştırmıştı. Özbalta'nın yaşının genç olması, hırslı ve idealist karakteri, TFF 1. Ligi iyi tanıması gibi faktörler nedeniyle listedeki adaylar arasında ismi öne çıktı.