SAMSUNSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR?

SAMSUNSPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇAĞDAŞ ATAN KİMDİR?

Samsunspor'un gelecek sezon için anlaştığı yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, başarılı bir futbolculuk kariyerinden sonra teknik direktör olarak genç yaşta önemli işlere imza atttı.

8 yaşında Altay altyapısında futbol hayatına başlayan ve aralarında Beşiktaş, Trabzonspor, Denizlispor, Gaziantepspor gibi Süper Lig takımlarının yanı sıra E. Cottbuss ve Basel gibi Avrupa kulüplerinin de olduğu birçok kulüpte 17 yıl süreyle profesyonel futbol oynayan Samsunspor'un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, genç kuşağın yetenekli hocalarından biri olarak gösteriliyor.

Teknik direktörlük kariyerine yardımcı hoca olarak Gaziantepspor'da başlayan ve 2016-2010 yılları arasında 5 farklı süper lig kulübünde bu görevi üstlenen Atan, 2020'de Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yardımcısı olarak şampiyonlukta imsa attı.

UEFA prolisans diploması olan Çağdaş Atan, 2020-21 sezonu başında Alanyaspor'da ilk defa teknik direktör oldu. 47 maça çıkan ve 1.51 puan ortalamasına ulaşan Çağdaş Atan, oynattığı pozitif hücum futbolu ile beğeni topladı.

4-3-3 sistemiyle oynamayı tercih eden, genç oyunculara önem veren ve hırslı kimliğiyle tanınan Çağdaş Atan, şimdi Samsunspor'u süper lige taşımak için kolları sıvadı.

1980 İzmir doğumlu olan Çağdaş Atan, evli ve bir çocuk babasıdır.