Salıpazarı'nda gecikmeli 23 Nisan kutlaması

Salıpazarı'nda gecikmeli 23 Nisan kutlaması

Samsun'un Salıpazarı İlçesinde Şehit cenazesi nedeni ile ertelenen 23 Nisan kutlamaları bugün yapıldı.

Pençe Kilit Harekâtı sırasında bölücü hain terör örgütü üyeleri ile çatışmaya girerek şehit olan hemşehrimiz Piyade Uzman Çavuş Kubilay Çon'un Samsun'da düzenlenen cenaze merasimi için ertelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bugün yapıldı.


Gökçeli İlkokulu bahçesinde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Çocuk Bayramı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemi belirten konuşma Salıpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş tarafından yapıldı.

 

Kutlamalar, çocukların oyun gösterileri, şiirlerin okunması ve yarışmalarla devam etti. Yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödülleri verildi.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına Salıpazarı Kaymakamı Burak Öz, Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Jandarma Komutan Vekili Eftal Karaköse, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Şahin, İyi Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Müftüsü Kenan Doğru, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.