Samsun CHP'de iddialar ayyuka çıktı!

Samsun CHP'de iddialar ayyuka çıktı!

Samsun'da, Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yönetici ve üyeleriyle ilgili iddialar ayyuka çıktı.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten şimdiki CHP Samsun il Sekreteri Burak Bulgurcuoğlu'nun, kurucu ortağı olduğu ve müdürlüğünü yaptığı bir şirket üzerinden CHP İlkadım ilçe Başkanlığı'na 'Reklam Danışmanlık Hizmet Bedeli' başlıklı fatura kesildiği ortaya çıktı. diyekonustu.com, CHP'de infial yaratan belgelerden bir tanesini daha siz okurlarımız için yayınlıyor.

 Taciz ve diğer iddiaların ardı arkası kesilmezken, parti içerisinde son gündeme gelen konulardan biri de parti genel merkezinde defalarca görev verilen şimdiki CHP Samsun İl Sekreteri Burak Bulgurcuoğlu'nun kurucu ortağı ve müdürü olduğu bir şirket üzerinden 2018 yılında CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'na kesilen 'Reklam Danışmanlık' faturası.

PARTİ İÇERİSİNDE İNFİAL YARATTI
R. A. Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi üzerinden, CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'na kesilen 'Reklam Danışmanlık Hizmet Bedeli' başlıklı fatura, parti içerisinde infial yarattı.


CHP'LİLER FATURAYI KABUL ETMİYOR


Partililer, CHP'nin üyesi olan Bulgurcuoğlu'nun, kurucu ortağı ve müdürü olduğu şirket üzerinden böyle bir fatura kesilmesini kabul etmediklerini söylüyor.


İL VE İLÇE YÖNETİMİNE TEPKİ VAR


Çok sayıda parti üyesi, söz konusu alışverişle ilgili il yönetimi ve ilçe yönetiminde tepki göstermeye devam ediyor.


GENEL MERKEZDE DE GÖREVLER YAPTI


CHP Samsun İl Sekreteri Burak Bulgurcuoğlu'na daha önce CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcılığı, CHP Gençlik Kolları Genel Sekreter Yardımcılığı, CHP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanlığı gibi görevler verildi.

HABER: TOLGA BİRGÜCÜ