SAMSUNSPOR-ALTINORDU: MAÇ ÖNCESİ GELİŞMELER, MUHTEMEL 11'LER

SAMSUNSPOR-ALTINORDU: MAÇ ÖNCESİ GELİŞMELER, MUHTEMEL 11'LER

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla kriz havasına giren Yılport Samsunspor, Altınordu önünde 3 puan peşinde.

Birbiri ardına aldığı kötü sonuçların ardından Play Off potasından bir hayli uzaklaşan ve küme düşme hattının sıcaklığını da hissetmeye başlayan Yılport Samsunspor, son haftaların başarılı takımı Altınordu'yu yenerek krizden çıkmak istiyor.

Spor Toto 1. Ligde 34. Haftanın kapanış maçında Altınordu'yu misafir edecek olan Samsunspor'da tecrübeli teknik adam Yücel Uyar'ın kadro tercihleri merak ediliyor.

Geçen haftaki Adanaspor maçında kötü oyunlarıyla tepki toplayan Yasin, Sheldon ve Tallo gibi oyuncuların kadroya girip girmeyeceği merak edilirken birçok oyuncu için ligin son haftalarında oynanan maçların gelecek sezon kadrosunda yer almaları konusunda belirleyici olacağı belirtiliyor.

Konuk ekipte ise kırmızı kart cezalısı Kubilay'ın yokluğunda iyileşen Kürşat'ın forma giymesi, sarı kart cezalısı sağ kanat Ahmet İlhan'ın yokluğunda ise sakatlıktan çıkan Ahmet Dereli'nin ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Devre arasında kiralık geldiği Ankaragücü'ne karşı iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği geçen hafta görev alamayan stoper Erdi'nin de Yusuf Yalçın'ın yerine 11'e döneceği tahmin ediliyor.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.30 da oynanacak kritik müsabaka TRTspor ekranlarından canlı olarak yayanlınacak. Hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği maçın muhtemel 11'leri şöyle

Yılport Samsunspor

Nurullah

Ali (Alaattin)

Soner

Sheldon (Berk)

Yunus Emre

Osman

Saviçeviç

Hasan

Kayamba (Yasin)

Tomane

Fofana

Altınordu

Serhat

Rıdvan

Ali

Volkan

Erdi

Metehan

Kürşat

Şeref

Recep

Ahmet Dereli

Hüsamettin