Samsun İYİ Partililer İftarda Buluştu

Samsun İYİ Partililer İftarda Buluştu

İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İlçe Başkanları, meclis üyeleri ve İYİ Parti TBMM Grupbaşkanvekili Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın da katılımıyla İl Başkan Yardımcısı Birsen Öztürk'ün düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Çok yoğun katılımın olduğu yemeğe İYİ Parti'nin 15 ilçe başkanı ve belediye meclis üyeleri katılırken, Tekkeköy ve Havza İlçe Başkanları programları nedeniyle katılamadı mesaj iletti.

Samimi bir havada geçen iftar yemeğinde konuşan İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Birsen Öztürk, "Birlik ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir arada olmaktan çok mutlu oldum. Birlik ve beraberliğimizin devamı ve genişletilerek sürdürülmesi en büyük isteğimiz ve temennimizdir. Ben katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. " dedi.

İYİ Parti Grupbaşkanvekili, Samsun Milletvekili Erhan Usta Samsun İYİ Parti il ve ilçe başkan ve yöçneticileri ve belediye meclis üyeleri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Erhan Ustai İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti Atakum İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam ve meclis üyeleri daha sonra Atakum'da esnaf ziyaretleri yaptı.