FUAT ÇAPA YÖNETİME MESAJ MI VERDİ?

FUAT ÇAPA YÖNETİME MESAJ MI VERDİ?

Spor Toto 1. Ligin 32. Haftasında Eyüpsspor karşısında istekli bir oyun ortaya koymasına rağmen talihsiz goller yiyerek berabere kalan Yılport Samsunspor'da teknik direktör Fuat Çapa'nın oyuncu değişiklikleri tartışılıyor.

Play Off için son derece kritik karşılaşmada Eyüpspor'la 2-2 berabere kalan Yılport Samsunspor'un oynadığı istekli oyun futbol kamuoyunda beğeni topladı.

Yenilen talihsiz gollerle galibiyeti kaçıran ve play off şansını mucizelere bırakan kırmızı beyazlılarda teknik direktör Fuat Çapa'nın 89. Dakikaya kadar oyuncu değişikliği yapmaması tepkilere yol açtı.

Özellikle 75. Dakikadan sonra takımda yorgunluk alametleri gözle görünür bir hal aldığı halde 89. Dakikaya kadar bekleyenen Çapa, adeta skordan memnunmuş ve oyunu soğutmak istiyormuşçasına son saniyelerde iki değişiklik yaptı.

Beş değişiklik hakkından sadece ikisini kullanan Çapa, kenarda Melih, Tallo gibi deneyimli isimler dururken Ensar ve Polat gibi iki genç ve tecrübesiz ismi sahaya sürünce büyük şaşkınlık yaşandı.

Bazı futbol otoriteleri, Fuat Çapa'nın yaptığı bu ilginç değişikliklerin ve oyuna müdahale etmemesinin arka planında yönetime verilmiş bir mesaj olduğunu dile getirdi.

Buna göre teknik direktör Çapa, yedek kulübesindeki yetersizliğin altını çizmek ve böylece yönetim kuruluna "elimdeki malzeme bu kadar" mesajı verdiği görüşünü dile getirdi.