SAMSUNSPOR'UN RAKİBİNDE SAKATLIK ŞOKU

SAMSUNSPOR'UN RAKİBİNDE SAKATLIK ŞOKU

Spor Toto 1. Ligin 31. Haftasında Manisa FK'ya konuk olacak Yılport Samsunspor'da hedef 3 puan...

Geçtiğimiz hafta sahasında aldığı Bandırmaspor yenilgisinin üzüntüsünü atlatmaya çalışan Samsunspor, Pazar günü karşılaşacağı Manisa FK maçından mutlak galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımda kart cezalısı Soner Gönül bu haftaki maçta ilk on birdeki yerini alacak. Sakatlığı bulunan Melih Okutan'ın maça yetişip yetişmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmazken Recep Burak Yılmaz'ın ise tedavisinin uzun süreceği önceden açıklanmıştı.

NİZAMETTİN ÇALIŞKAN ŞOKU

Ev sahibi ekip Manisa FK'da ise Nizamettin Çalışkan şoku yaşanıyor. İlk on birin gediklisi ve orta sahanın beyni olan tecrübeli oyuncu antremanda sakatlandığı için Boluspor maçında oynamamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada Nizamettin'in çekilen MR'ında sağ diz iç bağlarında ikinci derece yırtık tespit edildiği, 35 yaşındaki futbolcunun en az 4 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edildi.

DRAMATİK HAFTALAR

Öte yandan takımın Genel Kaptanı Cenk İşler de hafta sonu oynanacak Manisaspor karşılaşması için, ""Çok formda bir ekiple deplasmanda karşılaşacağız. Zorluk derecesi yüksek bir karşılaşma olacak. Manisa FK maçından mutlak 3 puanla ayrılmalıyız. Belki de hem bizim ve hem de onların play-off hattından uzaklaşıp yaklaşma anlamında en önemli sınavlardan birisi olacak. Mecburen bir an önce bu dramatik haftadan kendimizi sıyırmalıyız ki maça iyi şekilde hazırlanabilelim. Karşımızda son haftalarda iyi oynayıp güzel sonuçlar alan bir ekip var. Bu maça tüm konsantrasyonumuzu galibiyet üzerine kurmalı ve bunu başarmalıyız" biçiminde konuştu.