Petrol çakıldı! Motorin fiyatlarına indirim geldi

Petrol çakıldı! Motorin fiyatlarına indirim geldi

Brent petrol varil fiyatları yüzde 4'ün üzerinde değer kaybıyla 101 dolar seviyesine kadar geriledi. Yaşanan hareketliliğin ardından gözler benzin fiyatları ve motorin fiyatları için indirim kararına çevrildi. Motorinde indirim yapıldı.

Motorin ve benzin fiyatları düşecek mi? Son dakika benzin ve mazot fiyatları 15 Mart alış satış tablosu ne kadar? Son olarak geçtiğimiz hafta benzine gelen 7. zam petrol fiyatlarındaki gerileme nedeniyle iptal edildi. Brent petrol fiyatları ise 17 dolardan bugün yani 15 Mart salı itibarı ile 101 dolara kadar geriledi. Peki, İstanbul ve Ankara benzin fiyatları ne kadar? İşte güncel 15 Mart mazot ve benzin fiyatları...


İNDİRİM GELDİ

Buna göre, motorinde dün gece yarısından geçerli olmak üzere 2.38 liralık indirim geldi.

Gerçekleştirilen 2.38 liralık indirimin ise motorinin litre fiyatında ortalama yüzde 10 oranında bir indirim olduğu belirtildi.

İNDİRİM SONRASI FİYATLAR NE OLACAK?

İndirim öncesinde Ankara'da ortalama 22.90 liradan satılan motorinin litre fiyatı İstanbul'da 22.82 liradan, İzmir'de ise 22.90 liradan satılıyordu.

Gerçekleştirilmesi beklenen 2.38 liralık indirimin ardından motorinin litre fiyatının Ankara ve İzmir'de 20.52 liraya, İstanbul'da ise 20.44 liraya düştü.