Şampiyon Samsun

Şampiyon Samsun

Genç Kız Futbol Türkiye Finalinde, Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, Diyarbakır Spor Lisesi'yle karşılaştı. Kıyasıya mücadelenin sonunda şampiyon Samsun ekibi oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Türkiye Final müsabakaları Rize'de gerçekleştirildi.

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 2021-2022 Okul Sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkek ve Genç Kız Futbol Türkiye Final müsabakaları 16 Okul takımı ve 352 sporcunun katılımı ile Rize'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Kendi gruplarında başarılı olan okul takımları finalist olmak için birbiriyle yarıştı. Genç Kızlar kategorisi karşılaşmaları sonucunda finale kalan Diyarbakır Spor Lisesi ve Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi müsabakasında kıyasıya mücadelenin sonunda şampiyon Samsun ekibi oldu.

 

 

"ÇOK ÇALIŞTILAR"

Şampiyon olan Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi'nin Beden Eğitimi Öğretmeni Metin Ateş, "Çok çalıştık, çok emek verdik. Harika bir organizasyon. Çocuklarımız da çok uğraştılar. İlk defa okulumuz adına bir alanda Türkiye şampiyonu olduk. Kızlarımın hepsinin alnından öpüyorum. Çok çalıştılar ve kazandılar. Kızlarım her şeyi başardılar" ifadelerini kullandı.

 

 

"HARİKA BİR TAKIM"

Çok çalıştıklarını ve emeklerinin sonucuna ulaştıklarını söyleyen Samsun Gülizar Hasan Yılmaz Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencisi Ezgi Altundaş, "Harika bir takım. Bilgili bir antrenör ve sonunda şampiyonluk. Çok inandık, çok çalıştık, sonunda şampiyon olduk" şeklinde konuştu.

 

 

KUPAYI BAŞKAN YILDIRIM'A HEDİYE ETTİLER

Diyarbakır Spor Kadın Futbol takımını yenerek Türkiye Şampiyonu olan Samsun Spor Lisesi Kadın Futbol takımı Şampiyonluk kupasını Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'a ve tüm Samsun halkına armağan etti.

 

"SAMSUN SİZLERLE GURUR DUYUYOR"

Başkan Yıldırım ise şampiyon takımı tebrik ederek, "Teşekkürler geleceğimizin güçlü kadınları. Samsun sizlerle gurur duyuyor" dedi.