'Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, DEVA Partisi'ne zemin hazırlıyor'

'Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, DEVA Partisi'ne zemin hazırlıyor'

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk; ''Samsun'da tüm evlere misafir olacağız. Kapı kapı DEVA Partisi olarak insanlara gideceğiz ve kendimizi anlatacağız'' dedi.

'ÜLKE GÜNDEN GÜNE KÖTÜYE GİDİYOR'

İki yıllık süre zarfındaDEVA Partisi'nin ekonomi, sağlık, hukuk ve dış politikada önerdiği politikaları Samsun'da en iyi şekilde duyurmaya çalıştıklarını vurgulayan Kebire Birer Türk ; ''Türkiye'nin içinde bulunduğu mevcut durum, DEVA Partisi'ne çok güzel bir zemin hazırlıyor. Türkiye ekonomik olarak çok iyi durumda değil. Bunu başta dar gelirli vatandaşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleri hissediyor .Ekonomi beceremeyenlerin elinde ve ülke günden güne daha kötüye yol almaktadır'' açıklamasında bulundu.

'Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, DEVA Partisi'ne zemin hazırlıyor'

'EKONOMİYİ BİZ DÜZELTİRİZ'

Kebire Birer Türk; ''Türkiye çok büyük bir ekonomik krizden geçiyor. Zamanında bu krizin bir öncesi iki binli yıllarda yaşanmıştı ve o dönemde bizim genel başkanımız Ali Babacan Ekonomi Bakanı olarak göreve geldi. Türkiye en parlak dönemini 10 yıl boyunca bu dönemde yaşadı. O yüzden ekonomi olarak sahada şunu çok duyuyoruz, o zamanlar siz düzeltmiştiniz ekonomiyi, şimdi de siz düzeltin. Babacan bunu başardı ve tekrar başaracak diye çok fazla vatandaş tarafından beklenti var. Halk DEVA Partisi ve Ali Babacan anlamında gerçekten çok istekli olduğunu belirtiyor'' şeklinde konuştu.

'Türkiye'nin içinde bulunduğu durum, DEVA Partisi'ne zemin hazırlıyor'

'TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI ÇÖZMEK İSTİYORUZ'

Kırsal kesimdeki vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandıklarını belirten Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk; ''Biz kırsala gittiğimiz zamanlar hiç yadırganmadık. Sadece ilk dönemlerde DEVA Partisi hiç duymadık şeklinde söylemler oluyordu. Ama Ali Babacan vatandaşlar tarafından oldukça tanınıyor. DEVA Partisi'nin kurcusunun Ali Babacan olduğunu öğrenen herkes bizi saygıyla karşıladı. Yeni kurulan partiler arasında en hızlı üye yapan partilerin arasındayız. Kapı kapı gezmek ve ulaşamadığımız herkese ulaşmak zorundayız. Gençlerin partiye büyük bir ilgisi var. Biz Türkiye'nin sorunlarını gerçekten çözmek istiyoruz. Hepimiz ülkemiz ve çocuklarımızın geleceği için kaygı yaşadığımız için bugün buradayız. DEVA Partisi çok güzel bir oluşumun çıkışıdır'' dedi.

DEVA Partisi Samsun İl Başkanı Kebire Birer Türk, kuruluşunun 2. yılını düzenlenen pragram ile kutladı.

SAMSUN SON HABER