Denizlispor ile 44. Randevu

Denizlispor ile 44. Randevu

Samsunspor Pazar günü Denizlispor ile tarihindeki 44. lig maçına çıkacak.

Pazar günü Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Samsunspor - Denizlispor müsabakası iki takımın lig tarihinde birbirleri ile oynayacakları 44. maç olacak. Bugüne kadar oynanan 43 maçta Samsunspor'un üstünlüğü göze çarpıyor. Bu maçların 21'ini Samsunspor kazanırken 10 maç berabere bitmiş, 12 maçta ise Denizlispor'un üstünlüğü yaşanmış. Samsunspor'un attığı 66 golle karşılık Denizlispor ise 56 gol atmış.

Her iki takım arasında Denizli'de oynanan maçlarda da Samsunspor'un üstünlüğü söz konusu. Samsunspor'un rakibine 9-8 üstünlüğü görülürken 5 maç ise berabere bitmiş. Denizlispor'un 31 golüne Samsunspor 25 golle karşılık vermiş.
Samsun'da oynanan 21 maçta da kırmızı beyazlıların üstünlüğü görülüyor. 12 karşılaşmayı Samsunspor kazanırken 5 maç berabere sonuçlanmış, 4 maçta ise Ege temsilcisinin üstünlüğü yaşanmış. Samsunspor'un attığı 41 gole karşılık Denizlispor rakip filelere 25 gol göndermiş.

İki takım arasında oynanan son 11 karşılaşmada Samsunspor'un mağlubiyeti bulunmazken, ilk devre Denizli'de oynanan maçta da temsilcimizin 3-2'lik galibiyeti vardı.

Özel Haber