Mustafa Demir'den tesisleri boşaltın yazısı! Tenis Kulübünden çarpıcı açıklama geldi

Mustafa Demir'den tesisleri boşaltın yazısı! Tenis Kulübünden çarpıcı açıklama geldi

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Millet Bahçesi alanına dahil edilen Tenis Kulübüne tahliye yazısı gönderdi. 

Geçtiğimiz günlerde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Samsunspor'a ait olan Nuri Asan tesislerinin yerinde kalacağını duyurmuştu. Açıklamanın ardından bu defa da Nuri Asan tesislerine komşu olan Samsun Tenis Kulübü için yeni bir karar alındı.

Yüzlerce genç sporcu yetiştiren Samsun Tenis Kulübü'ne gönderilen tahliye yazısı büyük tepki topladı.

'BU ALAN HALKA AÇILACAK'

Samsun Tenis Kulübü yönetimi tarafından yapılan açıklamada "

''Tahliye yazısının ardından Mustafa Demir’e gittik , sayın başkanım sizi seçimlerden önce kulüpte misafir ettiğimizde siz bize aynen “ ben Samsun’da hiç bir yeri yer göstermeden yıkmayacağım , eski dönem gibi olmayacak “ dediniz ve şimdi bu yazı geldi dedik. Bu alan halka açılacak dedi.

'HİÇ BİR ADALET BUNU KABUL ETMEZ'

Biz Tenis Kulübü olarak kortlarınızı avantaj sende projesi ile devlet okullarına açtık, 2500 öğrenciye bedava tenis öğrettik, şu an Türkiye’de en ekonomik tenis oynanan yer bizim kulübümüz, üye veya değil her vatandaş gelip kurallara uymak kaydıyla tenis oynayabiliyor, şu anda devletin Gençlik Spor kortlarında bile daha pahalı tenis oynanıyor. Bedava ders verildiğini duymadım. Başkana biri bunu anlatmalı. Ayrıca biz bu kulübü fakire , fukaraya , garibana açtık , tenisi zengin sporu olmaktan çıkardık. Samsun’da tenis zengin sporu , parası olmayan yapmasın diye bir tanımlama vardı , bunu yıktık. Biz bu kulübü siyasetten ve ranttan uzak tuttuk sadece ve sadece sporu ön plana aldık. Bir dönem İşi gücü bıraktık güç odaklarıyla adalet savaşı verdik ve bin bir zahmetle kazandık. Halkın malını zayi etmedik. Atılmayı , yıkılmayı, kaaleye alınmamayı hak etmiyoruz. Hiçbir vicdan hiçbir adalet bunu kabul etmez ve etmemelidir'' denildi.

SAMSUN SON HABER