Samsun'da Asayiş

Samsun'da Asayiş

Samsun'da Asayiş Şube ekipleri soluk aldırmıyor.

Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklandı

Samsun'da Asayiş

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine motosiklet sürücüsü A.A.'yı (42) durdurdu. Yapılan aramada 2 bin 240 adet sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan A.A.'nın evinde yapılan aramada 2 bin 506 adet daha sentetik ecza ile 319 gram bonzai ele geçirildi. Uyuşturucu ticareti suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edilen A.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bar Önünde Bıçakla Yaralamaya Adli Kontrol

Samsun'da Asayiş

Samsun'da bar önünde çıkan ve 3 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Denizevleri Mahallesi'nde gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir barın önünde bakışma yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ankara'dan iş için Samsun'a geldikleri öğrenilen F.B. (28), B.N. (28) ve M.Y. (34) adlı arkadaşlar çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılan yaralı 3 arkadaş tedavi altına alındı. Kafasına içki şişesi vurulması sonucu yaralanan Ç.M.S.(20) ve kardeşi B.S.(23) polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki sorgulanması tamamlanan B.S. savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakılırken, Ç.M.S. ise bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren Ç.M.S. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Samsun'da Asayiş

Olay,Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KDM) Şube Müdürlüğü ile İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi edilen H.K.'nin (24) ikametine operasyon düzenledi. Yapılan aramada, 35 gram metamfetamin maddesi, 89 gram bonzai ve 2 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan H.K. uyuşturucu ticareti suçundan bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.M. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

22 Evden Hırsızlık Yapan Şüpheliler Tutuklandı

Samsun'da Asayiş

Samsun'da polis ve jandarma bölgesinden 22 evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 5 şüpheli çıkardıkları mahkemece tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinde polis bölgesinde bulunan 16 yazlık evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen A.G. ve Ü.Ş. polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan Ü.Ş.'nin ayrıca S.A., M.K. ve K.Ç. ile birlikte Atakum ilçesinde jandarma bölgesinde 7 ayrı ev ve yazlıktan hırsızlık olayına karıştığı ortaya çıktı, S.A., M.K. ve K.Ç. de jandarma ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ve polis tarafından gözaltına alınan 5 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alaçam'da jandarma 12 kilo uyuşturucu madde ele geçirdi

Samsun’un Alaçam ilçesinde jandarma ekipleri 12 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar sonucunda Toplu Mahallesi'nde E.Ş. isimli şahsın ikametine baskın düzenledi. Yapılan baskında toplam 12 kilo kubar ve toz esrar ele geçirdi. Yapılan operasyonda jandarma ekipleri E.Ş.'yi gözaltına aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.