Samsun'da utandıran manzara: Gündüz gözüyle kaçak hafriyat

Samsun'da utandıran manzara: Gündüz gözüyle kaçak hafriyat

İddialara göre Samsun'un Canik İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde hafriyat sahasına para vermemek için boş buldukları araziye dadanan hafriyatçılar gündüz gözüyle moloz döküyorlar.

Samsun'un Canik İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde evlerin olduğu bölgeye kaçak şekilde dökülen hafriyat ve molozlar mahalle sakinlerini isyan ettirdi.

Samsun'da utandıran manzara: Gündüz gözüyle kaçak hafriyat


Bölgeye kamyonlardan moloz ve inşaat atıkları dökülmesinden rahatsız olan mahalle sakinlerinin iddiasına göre hafriyat döküm sahasına para vermek istemeyen kamyon sürücüleri mahallenin boş arazilerini moloz tepesine çeviriyor. Kamyonların mahallelerine gündüz gözüyle gelerek moloz dökmesine isyan eden vatandaşlar Samsunsonhaber ihbar hattına şikayetlerini dile getirdi. Olay yerine gittiğimizde de kamyonların moloz dökmeye çalıştığını tespit ettik. Ancak durumu fark eden kamyon şoförlerinden bir tanesi moloz dökmeden olay yerinden ayrıldı.

Gelişmeler üzerine derhal harekete geçen Canik Belediyesi Fen İşleri Zabıta ekipleri ile birlikte moloz dökülen alanda incelemede bulunarak yasal süreç başlattı.

SAMSUN SON HABER