Samsun'da yılbaşı tedbirleri açıklandı

Samsun'da yılbaşı tedbirleri açıklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından 'yılbaşı tedbirleri' kapsamında il genelinde 557 ekip, 109 noktada devriye olmak üzere toplam 2 bin 438 personelin görev alacağı açıklandı

Samsun Emniyet Müdürlüğü yılbaşı akşamı vatandaşın huzurlu bir şekilde yeni yıla girmeleri için aldığı asayiş ve trafik tedbirlerinde 557 ekip, 109 noktada devriye olmak üzere toplam 2 bin 438 polis görev alacak.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“31 Aralık 2021 günü ve gecesi 557 ekip, 109 noktada yaya devriye, 4 hava aracı, 1 deniz aracı, 4 dedektör köpek, il ve ilçe girişlerinde oluşturulan 28 uygulama noktası olmak üzere toplam 2.438 personelle gerekli emniyet tedbirleri alınmış olup, halkımızın huzur ve güven ortamında yılbaşını geçirmelerini sağlamak için en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışların 112 çağrı merkezi ve diğer telefonlarımız ile e-mail adresimize bildirilmesini bekliyoruz. Gece ve gündüz daima vatandaşının hizmetinde olan Samsun Polisi olarak bütün vatandaşlarımızın Yılbaşını tebrik eder, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış dolu günler dileriz.”