Ayçiçek yağı fiyatları durmuyor! Erken seçim çağrısı yapıldı

Ayçiçek yağı fiyatları durmuyor! Erken seçim çağrısı yapıldı

Ayçiçek yağı fiyatları durdurulamıyor.. Sıvı yağ fiyatları üzerinde yaşanan zamlar mutfaktaki yangını her geçen büyültüyor. 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı uçunca Engin Özkoç erken seçim çağrısı yaptı.

5 litre ayçiçek yağı fiyatları her geçen gün artışla baş döndürüyor. Ayçiçek yağı fiyatı sonrası vatandaş mutfağının en temel ürününü alabilmek için kara kara düşünüyor. Sıvı yağ fiyatları üzerinde yaşanan bu zamların önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. BİM, A101, ŞOK, Migros ve Carrefoursa gibi marketlerde ayçiçek yağı fiyatları da uçtu. Sosyal medyada günlük olarak paylaşılan ayçiçek yağı fiyatları mutfak yangınını gözler önüne seriyor.

AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI: 5 LİTRE AYÇİÇEK YAĞI 102 TL OLDU

Marka marka değişen ayçiçek yağında fiyatlara bir yenisi daha eklendi.5 litrelik ayçiçek yağı 102 TL oldu. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, 5 litre ayçiçek yağının 102 TL olduğunu belirterek erken seçim çağrısında bulundu.

Engin Özkoç sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hayaldi AKP iktidarında gerçek oldu. Millet bıktı! Derhal seçim! Hemen seçim!” ifadesini kullandı.