Alaçam DEVA, gençlerle bir araya geldi

Alaçam DEVA, gençlerle bir araya geldi

Samsun'un Alaçam ilçesinde DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı ve Gençlik Politikaları Başkanı Semih Duran, gençlerle bir araya geldi.

DEVA Partisi Alaçam İlçe Başkanı Serkan Dağlı ve Gençlik Politikaları Başkanı Semih Duran, Samsun'un Alaçam ilçesinde okuyan üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.

Gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Dağlı, "Gençlerin sorunlarını ve beklentilerini dinlemek, onlarla birlikte projeler üretmek öncelikli görevlerimiz arasında. Kurulalı bir yıllık bir zaman geçmesine rağmen gençliğe önem veren ve onlarla birlikte hareket eden tek partiyiz. Gençliği yok sayan ve onları önemsemeyen tüm sistemleri reddediyoruz. İlçede yakından takip edilen birinci partiyiz desek abartmış olmayız, fakat biz dedikodularla, iftiralarla, yalanlarla ve iki yüzlülükle değil, samimiyetle, şeffaflıkla, adaletle ve insanlıkla hareket ediyoruz. Kurumlardaki hantallık toplumun tüm kademelerine yansımış durumda, tabandan tavana kadar tüm kurumlar ve siyaset gençleşmeli aksi takdirde gençliğin yarınlarını, umutlarını ve geleceğini çalarak onları yokluğa mahkum edeceğiz. Biz varız ve var olmaya devam edeceğiz. Projelerle ve sorunlara çözüm önerileri ile hareket eden bir kadro hareketiyiz. Rehberimiz, tüzüğümüz, referansımız millettir, ilkelerimiz liyakat ve adalettir" dedi.

Toplantı Gençlik Politikaları Başkanı Duran'ın gençlere yönelik sosyal projelerle ilgili sunumu ile sonlandı.