Esra Erol'da Samsun'da yaşanan inanılmaz olay!

Esra Erol'da Samsun'da yaşanan inanılmaz olay!

ATV'nin ve Türkiye'nin en çok izlenen programlarından Esra Erol'da bugün akılalmaz bir olay yaşandı. Her hafta farklı konu ve konuklarla hayatın içerisinden birçok konuyu ele alan Esra Erol'da bu hafta Hanife Yılmaz'ın yaşadıkları konu olarak ele alındı. Hanife Hanım, canlı yayında 1 yaşındaki çocuğunun vefat ettiğini bir yıl sonra öğrendi

ATV’nin sevilen programı Hanife Hanım’ın konusu ele alındı. Eylül 2020’deSamsun'da yaşayan eşini bırakıp Aydın’a kaçan Hanife Hanım 1.5 yaşındaki kızı Nisanur’u göremediğini söyledi.

Aydın Bey’e kaçan Hanife Hanım yasak ilişkiden bir bebek dünyaya getirdi. Şu an 4 aylık bir bebeği bulunurken bebeğine kimlik çıkartamadığını söyledi. Eski eşi ile hala boşanmayan ve stüdyoya boşanmak için gelen Hanife Hanım bırakıp gittiği bebeğini görmek istediğini söyledi.

Esra Erol ekibi ise program devam ederken Nisanur bebek için araştırmaya koyuldu. Nisanur bebek hakkında acı gerçeği öğrenen ekip durumu Esra Erol’a bildirdi.

Hanife’ye dönerek Nisanur hakkında bir gelişme öğrendim diyen sunucu Esra Erol bebeğinin öldüğünü anne Hanife Hanım’a duyurdu.

HANİFE STÜDYODA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Programa bebeğine kavuşmak için gelen yeni anne Hanife, bebeğinin yaşamını yitirdiğini öğrenince gözyaşlarına boğuldu. Ölüm sebebi hakkında henüz net bilgiye ulaşılmasa da tahminlere göre bebeğin bakımsızlıktan öldüğü konuşuluyor.

Esra Erol bebeğinin öldüğünü söylemesi üzerine stüdyo buz kesersen izleyiciler Hanife Hanım’a oldukça kızdı. Sosyal medya üzerinden tanıştığı 50 yaşındaki Aydın Bey ile yasak aşk yaşayan Hanife kocası Mustafa’dan boşanmak istiyor.

Hanife’ye dönerek Nisanur hakkında bir gelişme öğrendim diyen sunucu Esra Erol bebeğinin öldüğünü anne Hanife Hanım’a duyurdu.

Bugün yayınlanan bölümde Samsun'da gelen resmi nikahlı eşi Mustafa bey ise çocuklarının evin önündeki su birikintisine düşerek öldüğünü olayın kaza olduğunu belirtti.

Mustafa bey,Hanife Yılmaz'dan boşanmak istediğini de belirtti.