Türkiye, Samsun'daki olayı konuşuyor! Cinayete mi kurban gitti?

Türkiye, Samsun'daki olayı konuşuyor! Cinayete mi kurban gitti?

Samsun'da 2017 yılında ölü bulunan Emre'nin ailesi Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında olayın aydınlanmasını istiyor. Programın bugün yayınlanan bölümünde önemli bir gelişme yaşandı.

Samsun'un Çarşamba İlçesi Karamustafalı Mahallesi'nde 2017 yılında meydana gelen olayda 2017 yılında ölü bulunan 22 yaşındaki Emre Demiroğlu'nun cesedinin uzun süre suda kalması sonucu deforme olması nedeniyle olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu anlaşılamadı.

CİNAYETE Mİ KURBAN GİTTİ?

Köprü üzerinde midye satan ve ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulduktan 5 gün sonra Yeşilırmak kıyısında cesedine ulaşılan Emre Demiroğlu 'nun ailesi, olayın cinayet olduğunu öne sürdü.

CANLI YAYINA KATILDILAR

Show TV'de yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına katılan ve Samsun'da yaşayan Emre'nin ailesi, olayın üstünden yıllar geçmesine rağmen şüphenin ortadan kalkmadığını belirtti.

ADALET YERİNİ BULSUN

Demiroğlu'nun 55 yaşındaki annesi Esma Demiroğlu, "Herkes sığdı bu dünyaya bir benim oğlum sığamadı. Herkesten kaçtım, ırmağa gelip martılara sordum 'oğlum nerede' diye ama kimse cevap vermedi. Adalet yerini bulsun, benim çocuğum yerine gelmeyecek ama başka canlar yanmasın" dedi.

İFADELER ÇELİŞKİLİ

Yeşilırmak kenarında yaşananlar araşıtrılmaya devam ediliyor. Genç midyecinin ölümünün sırrının çözülmesi için elden gelenlerin maksimumu yapılıyor. Didem Arslan Yılmaz Çarşamba'daki halka seslenerek bildiklerini anlatmaları gerektiklerini söyledi. İfadelerde de çelişkiler olduğu dile getirildi.

AİLE İSYAN ETTİ

Geçtiğimiz günlerde acılı aile çocukları Emre’nin arkadaşı Tolga’ın programda ‘eksik bilgi verdiğini’ ifade ederek isyan etti.

VİDEO KAYDI ORTAYA ÇIKTI!

Çarşamba ilçesi Hasanlı Caddesi'nde 4 gün önce gece 01.50 sıralarında çekilen görüntüde 4 kişi yer alıyor. Görüntülerde sakallı bir kişinin darp edildiği görüldü. Darp edilen kişinin Emre'nin arkadaşı Tolga olabileceği iddiası üzerinde duruldu.

Türkiye, Samsun'daki olayı konuşuyor! Cinayete mi kurban gitti?

NURİ YAYINA BAĞLANDI

Tolga'nın Nuri abi olarak bahsettiği şahıs yayına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Nuri, "Görüntülerdeki kişi ben değilim. Darp edildiği iddia edilen kişi Tolga'ya benziyor. Olaydan haberim yok. 3-4 gün önceki olayla, yıllar önceki olayı nasıl bağdaştırıyorsunuz. Elinde belgesi olan varsa gitsin şikayette bulunsun. Emre öldürüldü diyemem kimseyi suçlayamam. Bana abi abi diyorsunuz, abilik bir konu yok." diye konuştu.

"DARP EDİLMEDİM"

Daha sonra yayına katılan Tolga ise, "Ben kimseden dayak yemedim. Birisi eniştem diğeri amcamın oğlu. Bu nasıl bir saçmalık. Siz konuyu nereye çekiyorsunuz didem hanım. Ben eniştemin telefonunu kırdım, şuan yaptırıyorum. Ben orada eniştemin telefonunu kırdım diye ağlıyordum, onlar beni teselli ediyor. Belinde silah olan kişi eniştem devlet memuru. Bu videoda hiç bir kötülük yok. 2 haftadır yayınınıza katılıyorum tüm bildiklerimi anlatıyorum" dedi.

SAMSUN SON HABER