Terme çeltik alım fiyatları açıklandı

Terme çeltik alım fiyatları açıklandı

Çeltik alım fiyatlarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Ton başına Baldo çeşidi için 5 bin 500 lira, Osmancık çeşidi için 4 bin 400 lira, Luna çeşidi için 4 bin lira alım fiyatı uygulanacaktır' dedi.

Çeltik fiyatları ne kadar oldu? TMO Baldo, Osmancık fiyatı kaç TL, ne kadar oldu? Çeltik hasadı alım fiyatları 2021. Çeltik fiyatları ne kadar oldu? TMO Baldo, Osmancık fiyatı kaç TL, ne kadar oldu?.

Milyonlarca kişi 6 Eylül'de gerçekleştirilen Kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya kilitlenmişti. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde toplandı. Kabine Toplantısı'nın hemen ardından Başkan Erdoğan ulusa seslendi. Başkan Erdoğan Kabine toplantısında çeltik fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, Çeltik hasadı için alım fiyatları ne kadar oldu? Baldo, osmancık fiyatları ne kadar? İşte detaylar!.

Türkiye’de yetişen en kaliteli pirinç olan Terme pirinci için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alım fiyatlarını açıkladı. 2021 sezonu için TMO çeltik alım fiyatları: Baldo grubu 5.500 tl Osmancık grubu 4.500 tl Luna grubu 4.000 tl