Mustafa Sarıgül, Samsun'da partisinin il kongresine katıldı

Mustafa Sarıgül, Samsun'da partisinin il kongresine katıldı

Partisinin Samsun 1. Olağan Genel Kurul toplantısına katılan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye Değişim Partisi Samsun 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı Genel Başkan Mustafa Sarıgül'ün katılımıyla yapıldı. Bünyamin Akkaya, Türkiye Değişim Partisi Samsun İl Başkanı seçildi.

Mustafa Sarıgül, Samsun'da partisinin il kongresine katıldı

"TDP EN DEMOKRATİK KİTLE PARTİSİDİR"

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Sarıgül, "Bugün Samsun'dan tüm ulusumuza diyoruz ki başı açık olan kardeşim de benim, başı kapalı olan kardeşim de benim, mübarek muharrem ayı da bizim ramazan ayı da bizim, camilerimizde bizim cemevlerimiz de bizim. Biz bütün ulusumuzu bir demokrasi sofrası etrafında buluşturacağız. Demokrasi sofrası etrafında her renk, her kültür, her inanç kendi görüşlerini özgür bir şekilde söyleyecek. Çünkü Türkiye Değişim Partisi, Atatürk milliyetçiliğini savunan, cumhuriyetimizin değerlerini geliştirerek koruyan, inançlara saygılı, laikliği baş tacı yapan, esnafımızın, sanatkarımızın her zaman yanında olan alın teri ve emeğin hakkını veren evrensel hukuk kurallarına saygı gösteren, hudut ve bayrak birliği diyen Türkiye Cumhuriyeti'nin en demokratik kitle partisidir." dedi.